Afvallen en een betere weerstand dat is zijn belangrijke ingrediënten voor een goede gezondheid.
Het is een bizarre en onwerkelijke tijd. Gelukkig is iedereen er inmiddels wel van doordrongen wat wij wel en niet mogen. Handen wassen, afstand houden, ik denk dat iedereen het rijtje nu kan dromen. Het is niet te voorspellen hoe ons lichaam zal reageren als wij besmet zijn met het Corona virus. Gezonden mensen belanden immers ook op de intensive care. Iedere persoon die op de intensive care ligt is er één teveel.

Wij hebben ook van deskundige kunnen horen dat 80% van de patiënten die opgenomen zijn op de intensive care lijdt aan overgewicht. Dat is schrikken. Dat risico wil je nu toch in ieder geval aanpakken. Maar niet met crash diëten. Buiten dat dat geen positieve invloed op je immuunsysteem heeft, is de kans groot op het welbekende jojo effect.

Hoe dan wel

Wil je de oorzaak van het overgewicht aanpakken dan schuilt de oplossing in het aanpassen van patronen en gewoonte ten aanzien van eten en voeding.
Al onze patronen, gewoontes en gevoelens liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Wij willen wel afvallen, ons bewustzijn wil dat wel. Maar de kracht van het onderbewustzijn wint het meestal.
Hypnotherapie werkt met het onderbewustzijn en geeft daar als het ware een update aan de patronen, gewoontes en gevoelens. Het is dus een heel eenvoudige maar krachtige manier om je nieuwe patronen en gewoontes eigen te maken.
In slechts 1-3 sessies je patronen en eetgewoonten zonder enige moeite aan te passen of compleet te veranderen.
Meer informatie over deze eenvoudige effectieve methode kun op de website lezen, of neem contact met mij op.

Lees ook
https://nos.nl/artikel/2328804-veel-patienten-op-ic-met-overgewicht-maar-ga-nu-niet-te-streng-dieten.html

Groet,
Mirjam

Laat een reactie achter