Over mij

Hoi! Wil je meer weten over mij?

Ik gebruik Hypnotherapie en Yager-Therapie om op een krachtige manier via het onderbewustzijn het zelf helend vermogen aan te spreken.

Als klein meisje wist ik al zeker dat ik later in de gezondheidszorg wilde werken, gefascineerd door het menselijk lichaam, altijd volle verwondering en ontzag over hoe alles functioneerde. Nog voor mijn 18de begon ik aan de opleiding A verpleegkundige. De laatste 20 jaar heb ik als project manager een bijdrage kunnen leveren de ontwikkeling van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld hartkleppen.

Conventionele- en complementaire behandelingen hebben over het algemeen dezelfde missie: gezondheid  van lichaam en geest en een kwaliteit van leven. Afhankelijk van de situatie zal een bepaalde behandeling de voorkeur hebben, of noodzakelijk zijn.
Als we de missie voor ogen houden, net als de grenzen van onze behandelmogelijkheden, kunnen wij als therapeuten uitstekend samenwerken met andere disciplines. Directe hypnose is een effectieve en snelle manier, die ook ter ondersteuning kan zijn van andere behandelingen.

Werken als hypnotherapeut is heel bijzonder. De meeste cliënten zijn nog niet zo bekend met hypnotherapie – en hoe snel  – hypnotherapie ze kan helpen. het is vaak al mogelijk om ze in maar één behandeling van hun probleem af te helpen. Dit is best verbazingwekkend , zeker wanneer je al heel lang problemen ervaart. Een enkele keer zijn er een paar extra behandelingen aan te raden voor het optimale resultaat.

Ik kan jou helpen jouw ongelofelijke krachtige potentieel van je onderbewustzijn aan te spreken.

Voor meer informatie bel  0655133694  

over mij

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie en Yager-Therapie werkt op een directe wijze met het onderbewustzijn in tegenstelling tot vele andere therapieën die op het niveau van bewustzijn werken.
Door direct op het niveau van het onderbewustzijn te werken, wordt op een eenvoudige, snelle, directe en effectieve wijze het probleem bij de wortel aangepakt; ge -reset.

Je kan je onderbewustzijn vergelijken met een harde schijf waarop alles wordt opgeslagen, al vanaf het moment dat je je nog in de buik van je moeder bevind. De opslagcapaciteit voor het onderbewustzijn is volgens de huidige wetenschap nagenoeg onbegrensd. Het onderbewustzijn analyseert die informatie en ontwikkelt een gedrag of gewoonte. Daar gaat natuurlijk wel eens iets mis, of is er iets aangeleerd wat ons niet lukt om met ons bewustzijn te veranderen.

Doormiddel van directe hypnose en Yager-Therapie kan dit aangepast worden op het diepste niveau, de kennis, gevoelens en informatie wordt ge-update, ge-rest.
Snel, in 1-3 sessies je probleem bij de wortel aangepakt.

Op de FAQ pagina staan veel gestelde vragen die je nog meer inzicht kunnen geven in hypnose en hypnotherapie.

Vorig jaar heb ik Mirjam bezocht voor een behandeling om wat aan mijn (over) gewicht te doen, een jaar later ben ik ruim 20 kg kwijt. Een aanrader dus! Mirjam dank je wel!

Google review

Ik ben heel sceptisch over hypnose, ik hou er niet van zei ik. Maar omdat ik niet lekker in mijn vel zat, teveel stress ervaarde en gewoon even overliep qua emoties ben ik toch bij Mirjam geweest voor een hypnose sessie. Gewoon gelijk na de sessie voelde ik mij beter!!
Het is totaal niet zo “eng” als ik dacht. De show hypnose die je altijd op TV ziet had mij een totaal verkeerd beeld gegeven.

Marion

Na 1,5 jaar chronische pijn in mijn knie ben ik sinds de hele relaxte hypnose behandeling door Mirjam inmiddels sinds februari 2020 vrij van pijn in mijn knie :-). Dank je wel Mirjam! Groetjes

Hans de Rijck

Laatste Posts

Nu echt stoppen met roken

Nu echt stoppen met roken

Het eerste kwartaal van 2020 zit er al weer op. Heel veel mensen beginnen het jaar met goede voornemens waaronder stoppen met roken. Een fantastisch voornemen maar helaas blijkt dat moeilijker dan gedacht. Niet met hypnotherapie hoor! In slechts één behandeling een NIET roker! Zo snel en zo gemakkelijk, JA! Na een hypnotherapie behandeling voor het stoppen met roken hoef…

Virtuele maagband bij HVNL

Virtuele maagband bij HVNL

In de late uitzending was een fragment te zien over het effectief afvallen met een virtuele maagband. De dame in kwestie was al 27 kilo afgevallen. Dit is echt geen uitzondering! In tegenstelling wat ze in deze uitzending zeggen, wordt er bij mij niet alleen gewerkt met audio bestanden. Het traject bestaat uit 4 persoonlijke sessies, tussendoor begeleiding en daarnaast…

De kracht van het onderbewustzijn

De kracht van het onderbewustzijn

Deze uitzending van Dokters van morgen is een aanrader!In deze uitzending wordt de kracht van het onderbewustzijn getoond in verschillende situaties. Dit krachtige onderbewustzijn is waar hypnotherapie mee werkt. In deze uitzending maar ook in tal van wetenschappelijke onderzoeken kunnen wij zien en lezen waar ons onderbewustzijn toe in staat is.Vandaar mijn slogan ” Je bent krachtiger dan je denkt” …